+31 (0)6 83773332 info@delynnheiwerken.nl

Heiwerken

Delynn Heiwerken B.V. is gespecialiseerd in het aanbrengen van stalen buispalen in beperkte ruimte en hoogte, in of bij bestaande bebouwing.

De stalen buispalen kunnen wij in verschillende diameters en op diverse of grote dieptenin de grond slaan. Onze kleine en ingenieus verstelbare heimachines leveren trillingarm heiwerk, ten behoeve van een aanbouw, woning, serre of schuur.

Ook verzorgen wij funderingsherstel van diverse bouwwerken, zowel inpandig als bij een bestaande bebouwing en zelfs bij monumentale bebouwing. Dit kan het stabiliseren van een gedeeltelijk of een geheel object zijn. Het terugvijzelen van een verzakt gedeelte naar de oorspronkelijke situatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Het ondergronds koppensnellen is een eigen innovatie die zijn nut en functie in het hei -en funderingswerk al heeft bewezen. Met deze manier van koppensnellen wordt op een eenvoudige en snelle wijze een veilige situatie in de bouwput gecreëerd. Deze zeer gewaardeerde dienst bespaart onze klanten veel tijd, ongemak en geld.

De heiwerkzaamheden voeren wij uit met moderne machines, kleine rupsvoertuigen die vanwege de verstelbare afmetingen bijna overal inzetbaar zijn. Smalle doorgangen, zware terreinomstandigheden, moeilijk bereikbare plaatsen in stad, dorp of natuur, bijna elk project is voor ons uitvoerbaar. Bijkomend voordeel is dat er door onze kleine machines geen of nauwelijks schade wordt toegebracht aan tuin, object of omgeving.

Wens u meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op!

WAAROM DELYNN HEIWERKEN?

GOEDE SERVICE

PERFECTE KWALITEIT

CONCURERENDE PRIJZEN

BETROUWBAAR